Individuelle Forløb

INDIVIDUELLE
FORLØB:
DINE DRØMME
OG MÅL

Et individuelt forløb tager udgangspunkt i dine drømme og mål. Sammen stiller vi ind på dine særlige potentialer, muligheder og forhindringer – hele tiden med fokus på at spille dig stærk. Jeg giver dig konkrete og brugbare redskaber, som du kan bruge i din hverdag til at skabe den udvikling og forandring, du drømmer om. Jeg møder dig, hvor du er, og rådgiver og støtter dig i at finde ind til og forløse den stærkeste version af dig og skabe et liv, hvor du føler dig opfyldt, glad og tilfreds.

Jeg arbejder med individuel og personlig rådgivning, hvor mit største formål er at møde mine klienter lige dér, hvor de er. Derudover er mit formål at styrke mine klienter, spille dem stærke, skabe nye, sunde og udviklende mønstre samt blive de allerbedste versioner af sig selv.
Mit største ønske er at støtte dig, give dig brugbare og konkrete redskaber, som du kan omsætte i din hverdag og styrke dig på alle livsområder, som du føler behov for at udvikle.
leo-chane-zXXhS5OhGg4-unsplash
photo-1588614054364-e6ccca30d6b5

Det er det vigtigste for mig, at mine klienter føler tryghed og tillid til mig, så jeg kan give den bedst mulige støtte og rådgivning til at støtte dig i din proces.

Derfor tilbyder jeg forløb af 5 sessioner, hvor jeg vil være din personlige rådgiver og støtte undervejs med alt, du måtte have brug for. Igennem hele forløbet er jeg til rådighed for dig på mail og telefon med både stort og småt, hvis du har brug for støtte eller vejledning i mellem sessionerne. Det er en del af forløbet, så jeg sikrer mig, at du kommer bedst muligt i mål med dine drømme og ønsker.

Jeg har samtaler med alle, der er interesserede i at starte op hos mig, så vi sammen finder ud af, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig. Kemi og tillid er nøgleordene til et udviklende forløb, og derfor er det utrolig vigtigt for mig, at vi rent energimæssigt

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til mig, hvis du ønsker en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan støtte og hjælpe dig med din personlige udviklingsrejse.

JEG KAN HJÆLPE DIG, HVIS DU…

Ønsker glæde og tilfredshed her og nu frem for at vente på, at alt bliver bedre
Ønsker at møde andre mennesker som den bedste version af dig selv
Ønsker at stå stærkt i dig selv, være tro mod dig selv og turde sætte dine grænser
Ønsker at favne dine unikke gaver og talenter og bringe dem mere i spil i dit liv
Ønsker at bryde gamle mønstre og bygge nye og gode op
Ønsker at styrke dine relationer ved at træne dine kommunikative evner
Ønsker at styre og bevare din energi i løbet af en dag
Ønsker at lære at bruge meditation til at opnå en indre ro og fred
Ønsker at lære “loven om tiltrækning” at kende og skabe det liv, du ønsker dig
Ønsker at vide, hvordan du bruger de spirituelle redskaber til at opnå dine drømme og ønske

DET SIGER MINE KLIENTER...

klienterne-udtaler

DET SIGER MINE KLIENTER...

klienterne-udtaler

JEG VIL ELSKE,
HVIS DU VIL FØLGE
MED PÅ:

Scroll to Top