Om Emihlie

AT8V8537

Jeg har selv oplevet en følelse af altid at skulle være i overskud. Det betød, at jeg skjulte mine tunge sider og udelukkende tillod at vise mig fra min lette og gavmilde side. I dag favner jeg hele mig. Jeg ved, at jeg som alle andre rummer både lys og mørke. Da jeg fandt modet til at kigge ind i mig selv og så det lette og det tunge som hinandens forudsætning, blev jeg løftet. Jeg oplevede en frihed til at være præcis, som jeg er.

Bevidstheden om, hvem jeg er – hele mig – gav mig muligheden for at tage lederskab i mit liv. Jeg tog tøjlerne og styrede ud fra mit indre kompas frem for omgivelsernes forventninger – eller rettere det, jeg troede, de forventede. Det betyder, at jeg i dag møder verden rent, rigt og taknemmeligt.

Jeg er ikke i tvivl om, at vi alle rummer potentialet til at stå rent, autentisk og kærligt i livet. Der kræver, at vi ser indad og skærper vores bevidsthed. Jeg arbejder med unges udvikling og udfoldelse, fordi det for mig er mere meningsfuldt og berigende end noget andet at se et menneske finde sig selv og have sig selv med, mens jeg tager nogle af livets helt store og afgørende valg.

Jeg er certificeret uddannet coach fra MindJuice og har efterfølgende fordybet mig i  Enneagrammet og gennemført en fuld Enneagramuddannelse. Jeg brænder for at lære unge at elske sig selv, stå ved sig selv og føle sig opfyldte, glade og tilfredse.

Jeg arbejder ud fra en spirituel tilgang om at forløse den enkeltes potentiale og bringe det højeste, reneste og bedste frem i hvert og et af de mennesker, jeg er så heldig at møde.

Spiritualitet har altid været i mit liv via min mor Rikke Hertz, som jeg skylder uendelig tak for at støtte mig, min udvikling og forfølgelsen af min drøm. Jeg har de seneste 5 år arbejdet som coach og undervist på Den Spirituelle Ungdomsuddanelse hos Rikke Hertz Counseling.

"Jeg er ikke i tvivl om, at vi alle rummer potentialet til at stå rent, autentisk og kærligt i livet"

JEG VIL ELSKE,
HVIS DU VIL FØLGE
MED PÅ:

Scroll to Top